Mogelijkheden

Trainingcenter is een uniek informatieplatform waar voetbaltrainers elkaar versterken.
Hoe je dat precies doet, ontdek je hier.

+5500 uitgewerkte trainingen

Meer dan 5500 volledig uitgewerkte voetbaltrainingen. Klaar voor gebruik op het voetbalveld. Perfect om meteen aan de slag te gaan.

+1000 individuele oefeningen

Pas kaats, afwerken op doel, snelle opbouw,... Oefenen baart kunst. Ontdek hier meer dan duizend inspirerende oefeningen.

Vacaturebank

Via onze vacaturebank kan je in 1 klik duizenden trainers bereiken die mogelijk interesse hebben in een nieuwe uitdaging. Maar ook als trainer kan je aangeven dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en gevonden worden door clubs.

Forum

Heb je een vraag? Of wil je een kritische evaluatie van een wedstrijd delen? Gooi het in de groep. Want samen maken we voetbal beter.

Spelervolgsysteem

Met ons unieke, GRATIS, spelervolgsysteem kan je voor je eigen team een volledige opvolging doen van alle individuele spelers. Verder bieden we je nog een heleboel handige tools die je het leven als trainer net dat ietsje makkelijker kunnen maken. Je vind een overzicht van deze interessante tools op onze clubpagina.

Clubabonnement

Met meerdere trainers in een club? Kies dan een abonnement waarbij alle trainers onbeperkte toegang hebben tot de volledige inhoud van Trainingcenter.