Clubbeheer- en spelervolgsysteem

Beheer al je spelers, trainers en medewerkers in 1 overzichtelijk systeem. Bekijk hier een greep uit de mogelijkheden en sluit je vandaag nog aan!

Spelervolgsysteem

Hou in detail alle informatie bij van een speler in verband met aanwezigheid op wedstrijden en trainingen, inzet, evaluaties, ... en krijg hiervan uitgebreide statistieken op zijn spelersprofiel. Op deze manier kan je ten allen tijde de vooruitgang van alle spelers bekijken en van zeer nabij opvolgen!

Spelersprofiel

Stel een volledig profiel samen van alle clubspelers met al hun gegevens zodat je ze op een makkelijke en overzichtelijke manier kan raadplegen.

Evaluaties

Door middel van evaluaties kan je de progressie van je spelers op verschillende aspecten nauwgezet opvolgen en hun progressie over langere tijd bekijken: tactische-, technische-, fysieke-, mentale- en trainingsaspecten.

Teambeheer

Beheer alle gegevens van al jouw teams in 1 overzichtelijk opvolgsysteem

Overzichtelijke kalender

Via een overzichtelijke kalender krijg je een volledig zicht op al je trainingen en wedstrijden die voor jou belangrijk zijn.

Opvolging van trainingen

Hou voor al jouw trainingen bij wie er aanwezig was of waarom een speler afwezig was. Geef ook aan of zijn inzet goed was op training. Al deze informatie wordt automatisch verzameld op zijn spelersprofiel zodat je makkelijk statistieken kan bijhouden.

Opvolging van wedstrijden

Doe een volledige opvolging bij elke wedstrijd: vraag op voorhand wie aanwezig kan zijn of niet, maak een opstelling, hou per speler volledige statistieken bij van de wedstrijd (aantal speelminuten, assists, doelpunten, kaarten, ...) en krijg op het einde van de wedstrijd een volledig gedetailleerd rapport. Al deze info wordt ook nog eens verzameld op het spelersprofiel voor een nauwkeurige opvolging.

Lidgeld

Hou op een eenvoudige manier in het systeem bij wie er reeds lidgeld betaald heeft en op welke manier. Hiermee ben je als club zeker dat je van iedereen het lidgeld ontvangen hebt.

Mailsysteem

Vanuit het platform kan je onbeperkt mails uitsturen naar al je spelers of trainers. Elke mail die uitgestuurd wordt, wordt automatisch in het systeem opgeslagen, evenals de antwoorden die op deze mail gestuurd worden. Op deze manier krijg je ten allen tijde een overzicht over de communicatie die je gevoerd hebt met je spelers en kan je ook altijd hun antwoorden herbekijken binnen het systeem, waardoor er geen informatie verloren gaat.

Toegang tot het systeem beheren

Enkel voor clubs
Je beheert volledig zelf wie er toegang krijgt tot het opvolgsysteem. Elke persoon heeft zijn eigen functie en per functie kan je aangeven wat die persoon wel/niet kan doen. Als beheerder krijg jij de volledige controle over je clubsysteem.

Meer dan 5500 uitgewerkte trainingen

Enkel voor clubs
Onbeperkte toegang tot meer dan 5500 uitgewerkte trainingen voor alle leeftijdscategorie√ęn en voor alle trainers van je club! Bovendien hebben jullie als club ook de mogelijkheid om priv√©-trainingen toe te voegen die enkel voor de trainers van jullie club beschikbaar zijn. Je kan dus gebruik maken van de kracht van onze zoekmotor om de interne trainingen van de club makkelijk te delen.